Säsongens bästa vegoburgare är här! Kombinationen av portobello, zucchini och Poppamies kryddor fungerar så bra att den här blir en favorit oavsett kost.
Ingredienter
Instruktioner
- Ta bort foten från portobellon och skär zucchinin i ca 1 cm tjocka skivor på längden. Pensla svampen och zucchiniskivorna lätt med olja och strö över ett tunt lager Poppamies Burgers & Ribs RUB.
- Grilla zucchinin och portobellon tills de är fasta men har fått fin färg. Lägg på ostskivor på portobellon under sista minuten så att osten hinner smälta.
- Rosta bröden lätt och pressa Poppamies Habanero tomat ketchup på bottendelen. Lägg på inlagd gurka och grillad zucchini. Lägg på portobellon med smält ost och pressa Poppamies Sriracha eller Garlic vegansk majonnäs på locket. Lägg ihop burgaren och njut!
Lämna ett svar