Poppamies The Sauce Piri Piri kryddsås ger precis lagom sting till denna utsökta laxburgare, där laxen ”halstras” hemma på ett lager salt i het gjutjärnspanna.
Ingredienter
Instruktioner
- Blanda alla ingredienser till gurkcoleslaw ordentligt. Ställ i kylen medan burgaren förbereds.
- Skär laxen i ca 0,5 cm tjocka skivor. Hetta upp en gjutjärnspanna (eller plan stekplatta) tills den är rykande het. Strö ett jämnt lager salt på pannan. Lägg laxbitarna på pannan och låt dem få en ordentlig stekyta, vänd och stek andra sidan.
- TIPS: Prova att krydda laxen helt och hållet med Poppamies Louisiana Cajun RUB innan tillagning. Louisiana Cajun innehåller inget tillsatt socker, så du kan tryggt låta ytan få ordentligt med färg för extra smakdjup! Om du använder Louisiana Cajun, kan du hoppa över saltet på pannan.
- Dela hamburgerbröden. Bred smör på snittytorna och rosta dem i het stekpanna i cirka en halv minut tills de får fin färg.
- Spritsa Poppamies The Sauce Piri Piri kryddsås på bröden. Lägg på rucola, sedan gurkcoleslaw, laxbitar och till sist locket. Njut!
Lämna ett svar