Kanan jauhelihasta valmistetut kirsikka-kolapullat laitetaan esille linnunpesään. Eiköhän uppoa perheen pienimmillekin!
- Sekoita korppujauhoihin mausteet, lisää kerma ja anna turvota hetkisen. Lisää sitten muna ja kanan jauheliha. Sekoita tasaiseksi massaksi.
- Kuumenna öljy isolla paistinpannulla ja pyörittele pannulle kanapullat kostutetuin käsin. Paistele pullat kaikilta sivuiltaan kauniin ruskeaksi noin 5 minuutin ajan.
- Lisää pannulle broccolinit, joiden varret on leikattu noin kolmeen osaan. Paistele hetki. Lisää nyt Poppamies Cherry & Cola BBQ Sauce -grillikastike ja paistele muutama minuutti kunnes kanapullat ovat kypsät. Lisää päälle seesaminsiemenet.
- Keitä nuudelit ohjeen mukaan, lisää kypsiin nuudeleihin pieni loraus ruokaöljyä, suolaa ja maissit.
- Kasaa lautaselle linnunpesäksi ja nauti!
Vastaa