Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Kirsikka-kola kanapullat

Kirsikka-kola kanapullat

40 min
4

Kanan jauhelihasta valmistetut kirsikka-kolapullat laitetaan esille linnunpesään. Eiköhän uppoa perheen pienimmillekin!

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Sekoita korppujauhoihin mausteet, lisää kerma ja anna turvota hetkisen. Lisää sitten muna ja kanan jauheliha. Sekoita tasaiseksi massaksi.
  2. Kuumenna öljy isolla paistinpannulla ja pyörittele pannulle kanapullat kostutetuin käsin. Paistele pullat kaikilta sivuiltaan kauniin ruskeaksi noin 5 minuutin ajan.
  3. Lisää pannulle broccolinit, joiden varret on leikattu noin kolmeen osaan. Paistele hetki. Lisää nyt Poppamies Cherry & Cola BBQ Sauce -grillikastike ja paistele muutama minuutti kunnes kanapullat ovat kypsät. Lisää päälle seesaminsiemenet.
  4. Keitä nuudelit ohjeen mukaan, lisää kypsiin nuudeleihin pieni loraus ruokaöljyä, suolaa ja maissit.
  5. Kasaa lautaselle linnunpesäksi ja nauti!

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *