Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Cajun-kana kermakastikkeessa

Cajun-kana kermakastikkeessa

25 min
3

Cajun kana on annos, jossa ei ujostella mausteiden kanssa. Mehevä kana saa kunnolla makua Louisianan hengessä, ja kermainen kastike tuo mehevyyttä. Täydellinen arjen pelastaja tai viikonlopun lohturuoka, joka syntyy helposti yhdellä pannulla ja maistuu siltä kuin olisit käynyt pikavisiitillä New Orleansissa.

Ainesosat

Työvaiheet

Kana

Kastike

  1. Mausta broilerin rintafileet öljyllä ja Poppamies Louisiana Cajun RUB -mausteseoksella. Hiero mausteet huolellisesti pintaan.
  2. Paista fileet kuumalla pannulla noin 4 minuuttia per puoli, kunnes pinta saa väriä ja kana on kypsää. Nosta kanat pannulta sivuun.
  3. Lisää pannulle voi ja Poppamies Louisiana Cajun RUB -mausteseos. Kuumenna noin minuutin ajan, kunnes voi sulaa ja mausteet alkavat tuoksua.
  4. Kaada joukkoon ruokakerma, laske lämpöä ja anna kastikkeen hautua kevyesti noin minuutin ajan, kunnes se hieman sakenee.
  5. Lisää kypsät broilerifileet takaisin pannulle ja anna niiden lämmetä kastikkeessa noin minuutin ajan.
  6. Tarjoile heti, esimerkiksi riisin, perunoiden tai pastan kanssa.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *