Tässä pannussa yhdistyvät kunnolla maustettu kana, cajun-henkinen orzo ja täyteläisen kermainen kastike. Poppamies Louisiana Cajun RUB tuo sopivasti makua ja tulisuutta, ja kun kaikki valmistuu samassa pannussa, maut kerrostuvat täydellisesti. Tämä annos toimii, kun haluat rehellisen ruokaisan kokonaisuuden – helposti ja ilman tiskihelvettiä.
- Mausta broilerit öljyllä ja Louisiana Cajun RUB -mausteseoksella. Kuumenna pannu ja paista fileitä noin 3 minuuttia per puoli, kunnes pinta saa kunnolla väriä.
- Lisää pannulle orzo ja toinen ruokalusikallinen Poppamies Louisiana Cajun RUB -mausteseosta. Sekoita nopeasti noin 30 sekuntia, jotta mausteet tarttuvat ja pasta lämpenee.
- Kaada joukkoon kasvisliemi. Laske lämpöä keskilämmölle ja anna kiehua hiljalleen, kunnes suurin osa nesteestä on imeytynyt orzoon.
- Lisää voi ja ruokakerma. Sekoita, anna kiehahtaa ja hauduta vielä minuutin ajan, kunnes koostumus on kermainen ja mehevä.
- Ripottele päälle silputtua persiljaa ja tarjoile suoraan pannusta.
Vastaa