Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Fish Taco -kalatacot

Fish Taco -kalatacot

2 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 rkl Poppamies One for All Rubia
2,5 dl (meksikolaista) olutta
1 tl Poppamies Habanero -chilikastiketta

Ainesosat

Työvaiheet

  • 400 g kuhafilettä
  • pehmeitä tacokuoria
  • ruokaöljyä friteeraukseen
  • tuoretta korianteria
  • lime-creme fraichea

Friiteraustaikina

  1. Leikkaa kuhafileet ensin pitkittäin kahdeksi suikaleeksi ja sitten suikaleet puoliksi niin, että saat fileestä neljä pitkulaista palaa. Ripottele hieman suolaa kalapaloille.
  2. Tee friteeraustaikina. Sekoita kuivat aineet keskenään, ja lisää olut ja Poppamies Habanero-chilikastike vatkaten seokseen. Vatkaa kunnes taikina on tasaista.
  3. Kasta kalapalat friteeraustaikinaan ja laske varovasti kuumaan öljyyn. Friteeraa muutama pala kerrallaan, muutaman minuutin ajan per puoli, kunnes palat ovat kullanruskeita.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *