Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Flank steak tacot

Flank steak tacot

30 min
5

Ainesosat

Työvaiheet

BBQ-rouskuva-coleslaw

  • 1 dl Poppamies Barbeque majosta
  • 400 g ohueksi siivutettua valko- tai punakaalia
  • yhden limen mehu
  • 2 kourallista Rouskuva Silmusalaattia
  • 1 tl suolaa

Avokadocreme

Flank steak

  1. Lämmitä grilli suoralle lämmölle 250 asteeseen.
  2. Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen grillausta. Hiero Poppamies Lousiana Cajun RUB -mausteseos lihan pintaan.
  3. Aseta liha grillille. Grillaa viitisen minuuttia, käännä ja grillaa 3-5 minuuttia, riippuen lihan paksuudesta. Anna vetäytyä kymmenisen minuuttia. Siivuta.

BBQ-rouskuva-coleslaw

  1. Sekoita suola, limen mehu ja kaaliraaste sekaisin puristelemalla käsin kaalia muutaman minuutin ajan.
  2. Lisää Rouskuva Silmusalaatti ja Poppamies Barbeque majonen, sekoita hyvin.
  3. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun.

Avocadocremé

  1. Laita kaikki aineet kulhoon ja aja tahnaksi sauvasekottimella.

Tacot

  1. Grillaa tacokuoret kuumalla grillillä suoralla lämmöllä noin minuutti puoleensa.
  2. Sivele tacoille avokadocremeä pohjalle, nostele päälle muutama pala siivutettua flank steakia ja rouskuvaa coleslawia.
  3. Ripottele päälle vielä Tulinen Silmusalaattia. Nauti!

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *