Rapsakat siivet siveltynä reilulla määrällä parmesaanivoita on voittava yhdistelmä leffailtoihin, kisastudioon tai muihin illanistujaisiin!
- 700 g maustamattomia raakoja kanansiipiä
- 1 rkl leivinjauhetta
- 1 rkl Poppamies Garlic RUB -mausteseosta
- 50 g voita
- 1 dl parmesaaniraastetta
- Poppamiehen dippijauheseokset
- Poppamiehen siipikastikkeet
- Kuivaa broilerinsiivet talouspaperilla. Sekoita leivinjauhe ja Poppamies Garlic RUB -mausteseos kipossa. Levitä mausteseos siipien päälle kumminkin puolin.
- Kypsennä siipiä airfryerissa 180 asteessa 16 minuuttia. Käännä siivet 8 minuutin kohdalla. Jos teet siivet uunissa, laita ne leivinpaperin päälle 200 asteiseen uuniin 20 minuutiksi, ja käännä 10 minuutin kohdalla.
- Mittaa voi kuppiin ja sulata mikrossa voisulaksi. Raasta noin desilitran verran laadukasta parmesaania ja sekoita voisulan joukkoon.
- Sivele parmesaani voi siiville. Voit laittaa siivet myös kannelliseen astiaan parmesaanivoin kanssa ja ravistella niin, että voi on sekoittunut tasaisesti siipiin.
- Dippaile siivet vielä esimerkiksi Poppamiehen dippeihin tai siipikastikkeisiin.
Vastaa