Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Härkis-tacot ja Ananassalsa

Härkis-tacot ja Ananassalsa

30 min
2-4

Härkis sopii mainiosti tacoihin, kunhan niihin paistaa tai grillaa rapsakan pinnan ja maustaa sopivasti Poppamiehen tyyliin.

Ainesosat

Työvaiheet

Härkis-taco

Ananassalsa

  • 1/2 ananas kuutioina
  • 1 kpl punasipuli hienonnettuna
  • 1 rkl ruokosokeria
  • 2 rkl Poppamies Caribbean -chilikastiketta
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 kourallinen silputtua korianteria
  • 2 limen mehu + toisesta kuoren vihreä osa raastettuna

Maustettu ranskankerma

  • 1 prk (n. 200g) ranskankermaa
  • 2 rkl Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta
  • 1 limen mehu ja kuori raastettuna
  • 1 tl ruokosokeria (valinnainen)
  1. Kuutioi kulhoon ananas, punasipuli, korianteri, raasta limen kuoren vihreä osa sekä purista mehut.
  2. Lisää 1 rkl ruokosokeria, 1/2 tl suolaa ja 2 rkl Caribbean -chilikastiketta, sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan.
  3. Sekoita kulhoon ranskankerma, Poppamies Aged Jalapeno -chilikastike sekä raasta limen kuoren vihreä osa ja purista mehut. Lisää myös 1 tl ruokosokeria, tai oman maun mukaan.
  4. Laita myös jääkaappiin maustumaan.
  5. Kuumenna pannu tai parila laita siihen nokare voita tai tilkka öljyä.
  6. Lisää Härkis-suikaleet ja 1 rkl Poppamies One For All RUB -mausteseosta. Paista kunnes pinta rapeutuu.
  7. Kokoa tacot pienen tortillalätyn päälle, Härkis, ananassalsa ja maustettu ranskankerma. Nauti!

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *