Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Herkkuhodarit sinapilla

Herkkuhodarit sinapilla

20 min
1-2

Hot dog voi olla paljon enemmän kuin sämpylä ja nakki – ja tämä resepti todistaa sen. Mehevä naudanmakkara, rapeaksi freesattu punakaali, jalapenot ja reilu töräys keltaista sinappia tekevät tästä sellaisen hodarin, joka ei jää taka-alalle missään grillibileissä.

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Freesaa punakaali nopeasti pannulla. Kuumenna tilkka öljyä, lisää kaali ja ripaus suolaa. Kuullota muutama minuutti, kunnes kaali hieman pehmenee mutta säilyttää purutuntuman.
  2. Keitä makkarat nopeasti kiehuvassa vedessä noin 2 minuuttia. Nosta pannulle ja grillaa ne pinnaltaan kauniin paahteisiksi – noin 2–3 minuuttia riittää.
  3. Lämmitä sämpylät pannulla, grillissä tai uunissa – kunnes ne ovat lämpimiä ja pehmeitä, tai halutessasi kevyesti rapsakoita reunoilta.
  4. Kokoa hot dogit: laita sämpylään ensin makkara, sitten päälle punakaalia, jalapeñoa ja lopuksi kunnon raita Poppamies American Classic Yellow Sinappia.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *