Poppamiehen Habanero-ketsupilla ja Garlic RUB -mausteseoksella maustettu juustoinen siskonmakkarakeitto on täydellistä lohturuokaa syksyn sateisiin arki-iltoihin. Ruoka on valmis alle puolen tunnin ja se on täynnä mahtavia makuja!
- 1,5 l lihalientä
- 1 kg perunaa
- porkkanaa
- selleriä
- lanttua
- palsternakkaa makusi mukaan
- 1 pkt siskonmakkaraa
- 2 – 1 rkl voita
- 1 reilu rkl Poppamies Garlic RUB -mausteseosta
- 1 purjosipuli
- 1 pkt sulatejuustoa
- 1,5 dl Poppamies Habanero-ketsuppia
- 1 pss baby pinaattia
- Kuutioi perunat ja juurekset. Laita lihaliemi lämpenemään kattilaan, lisää ne kiehuvaan liemeen.
- Laita 2 rkl voita paistinpannulle, puristele siskonmakkarat parin sentin palasina pannulle, lisää pyöryköille Poppamies Garlic Rub.
- Paistele siskonmakkarapyöryköille hyvät paistopinnat. Lisää siskonmakkarat keittoon.
- Älä huuhtele pannua, lisää 1 rkl voita ja hauduta miedolla lämmöllä suikaloitu purjosipuli pannulla pehmeäksi. Lisää myös purjo keittoon. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes juurekset ovat kypsät.
- Lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa keittoon.
- Lisää Poppamies Habanero-ketsuppi ja pinaatti keittoon, anna lämmetä, mutta keittoa ei tarvitse enää keittää.
- VINKKI: mikäli et ole siskonmakkarafani, korvaa siskonmakkara hyvällä lihaisalla makkaralla, ja toimi muuten kuten ohjeessa siskonmakkaran kanssa!
Vastaa