Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Kokonainen chilikala uunissa

Kokonainen chilikala uunissa

40 min
6

Kokonaisen kalan voi helposti valmistaa uunissa sellaisenaan. Tässä reseptissä annamme kalan maustua mausteliemessä ja kypsennämme uunissa paprikoiden kera!

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Lisää kattilaan vesi, Pekonisuola ja Habanero -chilikastike. Tee kalan pintaan muutama viilto ja laita kala kattilaan maustumaan ainakin puoleksi tunniksi.
  2. Aseta paprikat uunivuoalle, nosta kala päälle ja lorauta pintaan hieman öljyä. Kypsennä uunissa 250° n. 15-20 min.
  3. Voit kypsentää kalan myös savustimessa. Kuumenna savustin ja laita kala savustimeen, paprikat voit laittaa kokonaisina kalan sisälle. Savusta täydellä teholla 10 minuuttia, laske sitten lämpöä ja anna olla vielä 10 minuuttia. Nosta kala folioon vetäytymään 10-15 minuutiksi.
  4. Tarjoile kokonainen kala Poppamies Blue Cheese Style -dippikastikkeen kera, pintaan voit puristaa hieman sitruunamehua.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *