Rapeaksi paistetut, polttavat ja koukuttavan maukkaat siivet marinoidaan tulisessa piimämarinadissa, joka mureuttaa lihan ja pitää sen mehevänä. Poppamiehen savuisella ja polttavalla Chipotle -chilikastikkeella maustetut siivet ovat helppo valmistaa ja toimivat loistavasti illanistujaisissa tai kotisohvalla arki-iltana nautittuina
Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Anna kanansiipien marinoitua jääkaapissa 4-24 tuntia.
Lämmitä öljy valurautapadassa 180-asteiseksi. Sekoita jauhoseoksen ainekset keskenään ja pyörittele marinoidut siivet huolellisesti jauhoissa.
Karistele ylimääräinen jauho siivistä pois ja laske siivet varovasti öljyyn. Uppopaista siipiä 4-5 min tai kunnes ne ovat kullanruskeita.
Kun siivet ovat kypsiä, siirrä ne talouspaperilla vuoratulle tarjottimelle ja mausta välittömästi Poppamies Vampyyrisuolalla. Tarjoile siivet paahtoleivän ja suolakurkkujen kanssa.
Herkullisen sopivia tuotteita
Näitä tuotteita Poppamiehen keittiössä käytettiin tämän reseptin valmistukseen.
Vastaa