Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Nyhtöbanskuburgeri

Nyhtöbanskuburgeri

40 min
2

Nyt on kova! Nyhtöbanskua! Ja siitä burgeri! Nyhtöbanaani tehdään banaanin kuorista. Kyllä, banaanin kuorista! Niitä on käytetty muualla maailmassa ruoaksi kautta aikojen, ja nyt sitten mekin tehdään niistä bursaa.

Ainesosat

Työvaiheet

Punakaali-coleslaw

  1. Huuhtaise banaanit ja kuori ne (käytä mielellään luomubanaania). Rapsuttele valkoinen sisus kuorien sisäpinnoilta pois ruokalusikalla. Vedä sen jälkeen haarukan piikeillä voimakkaasti kuori pituussuunnassaan säikeiksi. Irrota säikeet vielä toisistaan.
  2. Laita kuumalle pannulle öljy ja banaanisäikeet, lisää Poppamies One for All RUB -mausteseosta. Paistele viitisen minuuttia. Lisää vettä pannulle ruokalusikallinen kerrallaan, mikäli banaani kuivuu liikaa. Lisää Poppamies Cherry & Cola BBQ Sauce ja jatka paistelemista minuutti – pari, kunnes banaanissa on haluamasi purutuntuma.
  3. Tämänhän voit tehdä myös grillillä, grillin kestävällä pannulla tai alumiinivuoassa.
  4. Hiero suola punakaaliin. Vaivaa kaalia käsin, niin, että se lähtee mehustumaan. Lisää Majonen ja sekoita tasaiseksi.
  5. Kasaa sämpylän väliin nyhtöbansku pohjalle ja punakaali-coleslaw päälle. Vegaaninen hampurilainen  on valmis. Anna mennä!

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *