Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Pekoni-broilerisydänvartaat ja murskattua kurkkua

Pekoni-broilerisydänvartaat ja murskattua kurkkua

Sydäntä, savua ja happoa. Täydellinen setti, kun halutaan grillissä vähän enemmän luonnetta. Poppamies Garlic RUB tuo makua, ja murskattu kurkku hoitaa raikkaan vastaiskun.

Ainesosat

Työvaiheet

Vartaat

Murskattu kurkku

  • 2 kurkkua
  • 1 sitruuna
  • 1 lime
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl Poppamies Garlic RUB -mausteseosta
  • 1 ruukku tuoretta persiljaa

Vartaat

  1. Huuhtele broilerinsydämet kylmän veden alla siivilässä. Kuivaa talouspaperilla.
  2. Laita sydämet kulhoon Poppamiehen siipikastikkeen ja Poppamiehen Garlic RUB -mausteseoksen kanssa. Pujota sydämet vartaisiin. Kääri pekonia sydämien ympärille. Laita kylmään tekeytymään 15 minuutiksi. Kuumenna grilli. Paahda vartaita suoralla liekillä, että vartaat saavat paahtunutta väriä. Ota vartaat suoralta tulelta sivuun ja kypsennä loppuun kansi kiinni. Sydämien kuuluu olla kypsennetty kunnolla.

Murskattu kurkku

  1. Laita kurkut muovipussiin ja murskaa joko käsin, tai pientä kattilaa avuksi käyttäen. Laita kurkut kulhoon. Mausta kurkut sitruunan- ja limenmehulla. Lisää vielä joukkoon Poppamiehen Garlic RUB -mausteseoksen, oliiviöljy ja revi tuore persilja kurkkujen joukkoon. Pyöräytä sekaisin ja tarjoile vartaiden kanssa.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *