Lukittiin Poppamies Marko taas keittiöön, eikä päästetty ulos ennen kuin videolla on pirun hyviä texmex-reseptejä! Vilautetaan niistä ensimmäisenä popcornkanatacot! Marko leivittelee kanaa, duunaa mahtavan raikkaan salsan ja näyttää kuinka Poppamiehen tuotteet tätä hommaa helpottavat.
Ananassalsa
- 2 dl ananaskuutioita
- 1 dl sipulia
- 1 dl paprikaa
- kourallinen tuoretta korianteria
- 3 rkl Poppamies Caribbean Hot Sauce -chilikastiketta
Popcornkana
- 3 kanan paistileikettä
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl Poppamies Louisiana Cajun Rub -mausteseosta
- 1 dl Poppamies Wing Sauce -siipikastiketta
Tacot
- pieniä tortillalättyjä
- ananassalsaa
- popcornkanaa
- ricottajuustoa
Ananassalsa
- Sekoita 2 dl ananaspaloja, 1 dl sipulia ja 1 dl paprikaa kulhossa.
- Purista sekaan yhden limen mehu ja lisää kourallinen tuoretta korianteria.
- Mausta vielä 3 rkl Poppamies Caribbean Hot Sauce -chilikastikkeella. Sekoita salsa kunnolla ja laita jääkaappiin maustumaan.
Popcornkanat
- Siivuta kolme kanan paistileikettä pieniksi kuutioiksi. Voit käyttää myös kanafileitä tai muita kyseisen kotkottajan osia.
- Sekoita lautasella 2 dl vehnäjauhoja ja 1 dl Poppamies Louisiana Cajun Rub -mausteseosta. Tujauta toiselle lautaselle desin verran Poppamies Wing Sauce -siipikastiketta.
- Hiero kananpalaset ensin jauhoseoksessa, sitten siipikastikkeessa ja lopuksi vielä uudelleen jauhoseoksessa. Kuumenna pannulla reilusti öljyä ja paistele kananpalat välillä käännellen kypsäksi.
Tacot
- Lämmitä pieniä tortilloja pannulla hetki ja kasaa tacot.
- Lado hieman salsaa tortillan päälle, lisää popcornkanaa ja viimeistele ricottajuustolla. Yksinkertaista, helppoa ja niin pirun hyvää! =)
Vastaa