Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Poppabackan perunat

Poppabackan perunat

1h
2

Hasselbackan perunat muuttuu Poppabackan perunoiksi Poppamiehen herkullisella Garlic RUB -mausteseoksella. Tällä perunalla hurmaat niin anopin kuin naapurin sedän. Tai kuka nyt sitten sattuukaan olemaan kiikarissa. Tai sitten syöt ihan iteksesi, jos kaipaat jotain hieman parempaa apetta kuvun alle.

Ainesosat

Työvaiheet

  • 4 keskikokoista rosamundaa tai muuta jauhoista perunaa
  • 50 g voita
  • 1 kukkurallinen rkl Poppamiehen Garlic RUB -mausteseosta
  • + nokare voita per peruna
  • parmesaania raasteena
  1. Lämmitä grilli epäsuoralle lämmölle 180 asteeseen, tai uuni 180 asteeseen.
  2. Viipaloi perunat ohuelti, kuitenkaan leikkaamatta siivuja pohjaan saakka.
  3. Hyvä kikka on laittaa kaksi puista syömäpuikkoja perunan kumminkin puolin, jotka estävät veitsen leikkaamasta alas asti.
  4. Sulata voi ja sekoita Poppamies Garlic RUB -mausteseos voihin.
  5. Sudi tai lusikoi maustevoi perunan siivujen väleihin ja päälle.
  6. Aseta perunat vuokaan ja vuoka joko grilliin tai uuniin. Paista 30 minuuttia.
  7. Lisää nyt nokare voita jokaiselle perunalle.
  8. Paista vielä 10 minuuttia ja lisää parmesaaniraastetta perunoille.
  9. Paista vielä 10 minuuttia ja perunat ovat valmiit.
  10. Poppabackan perunat sopii lisukkeeksi niin lihalle, kanalle kuin kalallekin.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *