Hasselbackan perunat muuttuu Poppabackan perunoiksi Poppamiehen herkullisella Garlic RUB -mausteseoksella. Tällä perunalla hurmaat niin anopin kuin naapurin sedän. Tai kuka nyt sitten sattuukaan olemaan kiikarissa. Tai sitten syöt ihan iteksesi, jos kaipaat jotain hieman parempaa apetta kuvun alle.
- 4 keskikokoista rosamundaa tai muuta jauhoista perunaa
- 50 g voita
- 1 kukkurallinen rkl Poppamiehen Garlic RUB -mausteseosta
- + nokare voita per peruna
- parmesaania raasteena
- Lämmitä grilli epäsuoralle lämmölle 180 asteeseen, tai uuni 180 asteeseen.
- Viipaloi perunat ohuelti, kuitenkaan leikkaamatta siivuja pohjaan saakka.
- Hyvä kikka on laittaa kaksi puista syömäpuikkoja perunan kumminkin puolin, jotka estävät veitsen leikkaamasta alas asti.
- Sulata voi ja sekoita Poppamies Garlic RUB -mausteseos voihin.
- Sudi tai lusikoi maustevoi perunan siivujen väleihin ja päälle.
- Aseta perunat vuokaan ja vuoka joko grilliin tai uuniin. Paista 30 minuuttia.
- Lisää nyt nokare voita jokaiselle perunalle.
- Paista vielä 10 minuuttia ja lisää parmesaaniraastetta perunoille.
- Paista vielä 10 minuuttia ja perunat ovat valmiit.
- Poppabackan perunat sopii lisukkeeksi niin lihalle, kanalle kuin kalallekin.
Vastaa