Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Poppamiehen grillatut jättirapuvartaat

Poppamiehen grillatut jättirapuvartaat

15 min
2-4

Juurikaan tämän helpommaksi ei jättiravunpyrstöjen grillaus tule. Lävistä rosmariinin oksalla, valele Poppamies No Added Sugar Barbeque -kastikkeella ja grillaa pari minuuttia. Se on siinä.

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Sulata pyrstöt kylmässä vedessä tai yön yli jääkaapissa.
  2. Leikkaa rosmariinin oksista n. 10-15 sentin pätkiä ja lävistä pyrstöt keskeltä, valele Poppamies No Added Sugar Barbeque -kastikkeella ja aseta vaikka pieneen kulhoon. Noin 5-6 pyrstöä per oksa on sopiva määrä.
  3. Lämmitä grilli (tai pannu) kuumalle suoralle tulelle ja grillaa pyrstöjä n. 1 minuutti per puoli, riippuen grillin kuumuudesta. Voit valella kastikkeella vielä grillissäkin tai ennen tarjoilua vahventaaksesi makua!
  4. Sitruunaviipaleesta voi puristaa mehua vartaiden päälle kruunatakseen kokonaisuuden.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *