Juurikaan tämän helpommaksi ei jättiravunpyrstöjen grillaus tule. Lävistä rosmariinin oksalla, valele Poppamies No Added Sugar Barbeque -kastikkeella ja grillaa pari minuuttia. Se on siinä.
- Sulata pyrstöt kylmässä vedessä tai yön yli jääkaapissa.
- Leikkaa rosmariinin oksista n. 10-15 sentin pätkiä ja lävistä pyrstöt keskeltä, valele Poppamies No Added Sugar Barbeque -kastikkeella ja aseta vaikka pieneen kulhoon. Noin 5-6 pyrstöä per oksa on sopiva määrä.
- Lämmitä grilli (tai pannu) kuumalle suoralle tulelle ja grillaa pyrstöjä n. 1 minuutti per puoli, riippuen grillin kuumuudesta. Voit valella kastikkeella vielä grillissäkin tai ennen tarjoilua vahventaaksesi makua!
- Sitruunaviipaleesta voi puristaa mehua vartaiden päälle kruunatakseen kokonaisuuden.
Vastaa