Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Poppamiehen Mexican-maissia

Poppamiehen Mexican-maissia

15 min
2

Keitetty tai grillattu maissi on ihan paras lisuke, paitsi ehkä ensitreffeille. Maissi maustetaan perinteisesti voilla ja suolalla, mutta Poppamies maustaa maissin tietty hiukka rouheemmin, tällä kertaa Poppamies Sriracha RUB -mausteseoksella.

Ainesosat

Työvaiheet

  • 2 kpl esikeitettyä maissia
  • ½ dl sulaa voita
  • 2 tl Poppamies Sriracha RUB -mausteseosta
  • 1 tl savupaprika jauhetta
  • tuoretta korianteria
  1. Lämmitä maissit 5-7 minuutin ajan kuumassa vedessä. Veden ei tarvitse kiehua.
  2. Valele maissit voisulalla, ripottele pinnoille mausteet.
  3. Mikäli teet maissit grillillä, laita ne noin 200 asteeseen, suoralle lämmölle ja grillaa käännellen noin 5 minuuttia.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *