Possun kylkeä suupaloina hitaassa savussa, pintaan vielä kunnon karamellit Poppamiehen Smoky Apple BBQ -grillikastikkeella. Maistuu!
- Lämmitä grilli 125 asteeseen epäsuoralle lämmölle, aseta 3 omenasavupalaa hiilille.
- Kuutioi kylki noin 3 x 3 cm paloiksi, hiero pintaan Poppamies One for All RUB -mausteseos. Aseta palat grilliritilälle epäsuoraan lämpöön 3 tunniksi.
- Nosta nyt palat grillinkestävään vuokaan, kierittele palat Poppamies Smoky Apple BBQ -grillikastikkeella (noin 1/3 osa pulloa) ja peitä vuoka foliolla. Aseta takaisin grilliin vielä 1,5 tunniksi.
- Ota palat pois vuuasta, sivele pinnat vielä Poppamies Smoky Apple BBQ kastikkeella ja aseta takaisin grilliin ilman vuokaa. Anna hautua vielä puoli tuntia.
- Tarjoa pikkelöityjen kasvisten kanssa.
Vastaa