Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Poppamiehen Reuben-leipä

Poppamiehen Reuben-leipä

20 min
2

Grillistä / savustimesta tehdyistä leivistä oma suosikkini. Alkuperä on tietenkin Ameriikoissa, mutta onnistuu se Suomalaisillakin raaka-aineilla ja rapakon takanakin on nykyään niin monta eri versiota, että kuka osaa väittää omaansa alkuperäiseksi 🙂

Rukiinen leipä, hapankaali ja savustettu brisketti (häränrinta) tai pastrami ovat kuitenkin peruspilareita, jotka kannattaa pitää tai muuten tulos on jo jotain muuta. Niille jotka eivät halua savustaa omaa briskettiä niin lähi-lihapuodista, BBQ street foodarilta (JJ’s BBQ Smoker, Pit Stop BBQ tai Gorilla BBQ) tai kauppahallista varmasti löytyy jompaa kumpaa vaihtoehtoa.

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Paahda leivät kevyesti ja sipaise toiseen Poppamies American Classic Yellow sinappi ja toiseen Poppamies Barbeque majonen. Aseta myös juusto sulamaan toiseen puolikkaaseen (joka tulee päälle) ja lado pohjalta alkaen maustekurkut, hapankaali, liha ja Poppamies Texas Barbeque -grillikastike.
  2. Kansi päälle ja ääntä kohden.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *