Huevos rancheros
Grillistä / savustimesta tehdyistä leivistä oma suosikkini. Alkuperä on tietenkin Ameriikoissa, mutta onnistuu se Suomalaisillakin raaka-aineilla ja rapakon takanakin on nykyään niin monta eri versiota, että kuka osaa väittää omaansa alkuperäiseksi 🙂
Rukiinen leipä, hapankaali ja savustettu brisketti (häränrinta) tai pastrami ovat kuitenkin peruspilareita, jotka kannattaa pitää tai muuten tulos on jo jotain muuta. Niille jotka eivät halua savustaa omaa briskettiä niin lähi-lihapuodista, BBQ street foodarilta (JJ’s BBQ Smoker, Pit Stop BBQ tai Gorilla BBQ) tai kauppahallista varmasti löytyy jompaa kumpaa vaihtoehtoa.
Näitä tuotteita Poppamiehen keittiössä käytettiin tämän reseptin valmistukseen.
Katso lisää saman kategorian reseptejä.
Vastaa