Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Poppamiehen savugraavattu lohi

Poppamiehen savugraavattu lohi

24h
4+

Hitunen savun makua nostaa Poppamiehen graavilohen aivan uusiin maku-ulottuvuuksiin!

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Sekoita suola ja sokeri keskenään.
  2. Kuivaa lohen pinta, mikäli se on kostea.
  3. Levitä Poppamies Liquid Smoke lohen pintaan sudilla.
  4. Ripottele päälle tasaisesti suola-sokeriseos ja rouhi viimeiseksi hieman mustapippuria.
  5. Anna graavaantua jääkaapissa vuorokausi. Leikkaa ohutta siivua ja nauti!

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *