Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Poppamiehen possutortut

Poppamiehen possutortut

30 min
6

Poppamies leipoo joulutortut nyhtöpossusta Smoky Applellä terästettynä!

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Taittele taikinasta torttupohjia.
  2. Sekoita haalean lämpöinen nyhtöpossu ja Poppamies Smoky Apple BBQ-grillauskastike hyvin sekaisin.
  3. Muotoile pieniä pullia nyhtöpossusta ja paina ne hellästi torttupohjiin.
  4. Voitele sakarat munalla ja ripottele sakaroille seesamin siemeniä.
  5. Voitele nyhtöpossupallot vielä kevyesti Poppamies Smoky Apple BBQ-grillauskastikeella.
  6. Paista 200 asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, tai kunnes tortut ovat saaneet tasaisen kullanruskean pinnan.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *