Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Possun kyljys ja punakaalia

Possun kyljys ja punakaalia

30 min
2

Ainesosat

Työvaiheet

  • 2 possun talouskyljystä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl voita
  • Poppamiehen Texas BBQ -kastiketta

Punakaali-slaw

  • 1/4 punakaalia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl Paladin valkoviinietikkaa
  • suolaa

Possun kyljys

  1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Paista (valurauta)pannulla kyljyksiin hyvä väri kummallekin puolelle voin ja öljyn seoksessa.
  3. Valele kyljyksen kummatkin puolet Poppamiehen Spicy BBQ -kastikkeella ja laita pannu uuniin (varmista että pannusi on uunin kestävä, jos ei ole, siirrä kyljykset uunin kestävään vuokaan).
  4. Paista vielä uunissa 10-15 minuuttia, riippuen kyljysten paksuudesta, kunnes ne ovat kypsät.

Punakaali-slaw

  1. Suikaloi punakaali esim. mandoliinilla. Sekoita kulhossa kaikki ainekset sekaisin.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *