Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Possun kyljys ja punakaalia

Possun kyljys ja punakaalia

30 min
2

Ainesosat

Työvaiheet

  • 2 possun talouskyljystä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl voita
  • Poppamiehen Texas BBQ -kastiketta

Punakaali-slaw

  • 1/4 punakaalia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl Paladin valkoviinietikkaa
  • suolaa

Possun kyljys

  1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Paista (valurauta)pannulla kyljyksiin hyvä väri kummallekin puolelle voin ja öljyn seoksessa.
  3. Valele kyljyksen kummatkin puolet Poppamiehen Spicy BBQ -kastikkeella ja laita pannu uuniin (varmista että pannusi on uunin kestävä, jos ei ole, siirrä kyljykset uunin kestävään vuokaan).
  4. Paista vielä uunissa 10-15 minuuttia, riippuen kyljysten paksuudesta, kunnes ne ovat kypsät.

Punakaali-slaw

  1. Suikaloi punakaali esim. mandoliinilla. Sekoita kulhossa kaikki ainekset sekaisin.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *