Halloweenin pitopöytiin sopii nimensä mukainen Pulled Pork mahtileipä! Tästä makupommista riittää komeasti koko perheelle.
Täyte
- 200 g tuorejuusto
- 100 g Cheddar-juusto (raasteena)
- 100 g Gouda-juusto (raasteena)
- 1/2 prk jalapenoviipaleita
- Kuullota öljyssä kaksi pilkottua punasipulia. Lisää 500 g Pulled Porkia, mausta kunnon tujauksella Smoky Apple BBQ-kastiketta ja lämmitä.
- Halkaise leipä ja poista osa sisuksista. Sekoita juustot ja jalapenoviipaleet kulhossa. Levitä leivän pohjalle ja kanteen Poppamies Garlic majonen ja lado Pulled Pork pohjan päälle.
- Lisää yrtit Pulled Porkin päälle ja levitä juusto-habanero-sekoitus sekä kanteen, että pohjaan. Aseta leivän puoliskot erikseen uunipellille tai -parilalle.
- Paahda avonaisena uunissa 220 asteessa kunnes juusto on saanut sopivasti ruskeaa väriä. Anna levätä 5 minuuttia, jonka jälkeen levitä juuston päälle BBQ-kastiketta ja käännä kansi päälle.
Vastaa