Poppamiehen siipikastikkeet kruunaavat tämän siipipannun. Tee pellinen siipiä ja nauti kastikkeiden kera tai dippaa siipiä majoneeseihin. Rapeat siivet maustetaan Poppamiehen Wing Sauce Medium -siipikastikkeella ja paahdetaan vielä lopuksi uunin yläritsillä! Jos olet tulisemman ystävä, kokeile rohkeasti samaa reseptiä Poppamies Wing Sauce Hot -siipikastikkeella!
- Laita uuni kuumenemaan 120 asteeseen.
- Levitä broilerin siivet tasaisesti tasolle ja kuivaa ne erityisen hyvin joka puolelta.
- Sekoita kulhossa leivinjauhe ja Poppamiehen SPG RUB -mausteseos sekaisin.
- Levitä seos siiville tasaisesti ja nostele siivet joko leivinpaperin päälle pellille tai öljytylle ritillälle.
- Nosta siivet 120 asteiseen uuniin alatasolle ja paista 30 minuuttia.
- Nosta lämpötila 200 asteeseen ja siirrä siivet uunin yläosaan.
- Paista 20 minuuttia ja käännä siivet. Jatka paistamista vielä toiset 20 minuuttia.
- Sekoita tällä välin Poppamies Wing Sauce Medium -siipikastike ja siirappi sekaisin.
- Nosta siivet kulhoon ja valuta niiden päälle siirappinen kastike. Sekoita siipiä niin, että ne ovat yltä päältä kastikkeessa.
- Nosta takaisin uuniin ja paista ylätasolla vielä 5 minuuttia niin, että siipiin tulee vielä extrarapea pinta ja kastike hieman karamellisoituu.
- Nosta siivet pannuun ja laita tarjolle. Tarjoile Poppamiehen siipikastikkeiden kanssa ja tee kyytipojaksi esimerkiksi dippiä Poppamiehen Blue Cheese Style dippijauheesta ja kermaviilistä.
Vastaa