Ajatus rapeasta kanasta ja Poppamiehen The Sauce Piri Piri -kastikkeen yhdistämisestä sai suupielet nykimään ylöspäin ja siitä se ajatus sitten lähti. Rapeita kanansisäfileitä, mausteisuutta, chiliä sekä rouskuvia tacoja – eihän parempaa evästä voisi ollakaan!
Piri piri kanat
Kesäsipulikastike
- ½ limen mehu
- ½ rku korianteria
- 1 pieni kesäsipuli (tai shalottisipuli)
- 2 rkl öljyä
- 1-2 rkl Poppamies Aged Jalapeno -chilikastike
Majoneesi
- Laita kulhoon Poppamiehen The Sauce Piri Piri -kastiketta sekä suolaa ja lisää broilerin sisäfileet sekaan. Pyörittele fileitä niin, että kastiketta on tasaisesti fileiden pinnassa.
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Jätä sisäfileet marinoitumaan siksi aikaa, kun murskaat toisessa kulhossa maissihiutaleet pienemmäksi murskaksi.
- Pyörittele mausteiset broilerin sisäfileet maissihiutalemurskassa ja asettele pellille leivinpaperin päälle tasaisesti.
- Paista uunissa 200 asteessa noin 15-20 minuuttia kääntäen fileet kerran paiston aikana.
- Tee sillä aikaa valmiiksi, kun broilerit kypsyvät uunissa, kesäsipulikastike ja mausta majoneesi Poppamiehen The Sauce Sweet Chili -kastikkeella.
- Kesäsipulikastiketta varten leikkaa kesäsipulit ohuiksi suikaleiksi ja laita kulhoon. Hienonna korianteri sekaan, lisää muut ainekset ja sekoita sekaisin.
- Valmistelet tacot, annostele pohjalle salaattisekoitusta, päälle rapeaa Piri Piri -kanaa, avocadon siivuja ja mausta kesäsipulikastikkeella ja Sweet Chili -majoneesilla.
Vastaa