Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Rib-eye & Chimichurri

Rib-eye & Chimichurri

25 min
1-2

Kun lautasella on hyvin paistettu rib-eye, eli naudan välikyljys ja sen päällä tuore chimichurri tirisee yrteistä, valkosipulista ja happamuudesta, ei muuta juuri tarvita. Tässä annoksessa yhdistyvät lihansyöjän unelma ja Etelä-Amerikan maustemaailman klassikko, yksinkertainen, suora ja täynnä makua.

Ainesosat

Työvaiheet

Chimichurri

  1. Mausta pihvi reilulla kädellä Poppamies SPG RUB -mausteseoksella. Ota huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen paistamista, jotta se kypsyy tasaisesti.
  2. Kuumenna pannu kunnolla kuumaksi. Lisää öljyä ja paista pihvi noin 3 minuuttia per puoli, jos tavoitteena on medium well. Älä liikuttele pihviä turhaan, hyvä paistopinta syntyy rauhassa.
  3. Lisää voi paiston loppupuolella. Kun voi sulaa, lusikoi sitä pihvin päälle jatkuvasti noin minuutin ajan, tämä antaa makua ja mehukkuutta pintaan.
  4. Anna pihvin levätä leikkuulaudalla 5 minuuttia ennen viipalointia.
  5. Valmista chimichurri kastike sekoittamalla Poppamies Chimichurri -mausteseos veden ja öljyn kanssa pakkauksen ohjeen mukaan. Anna tekeytyä hetken aikaa, jotta maut tasoittuvat.
  6. Viipaloi pihvi poikkisyin ja lusikoi päälle chimichurria. Tarjoile sellaisenaan tai esimerkiksi rapeiden perunoiden tai grillatun leivän kanssa.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *