Tähän reseptiin valikoitui Boltsien Morocco -maku ja sitä ryyditetään vielä Poppamiehen Mango & Habanero -majosta jonka makumaailma menee Boltsin kanssa loistavasti yhteen.
- Lisäksi paahdamme kaveriksi kesäkurpitsaa ja sientä jotka tuovat lisää makua ja rakennetta kokonaisuuteen.
- Leikkaa sieniä ja kesäkurpitsaa parin sentin paloiksi pieneen kulhoon ja lisää tilkka öljyä.
- Mausta kevyesti Poppamies Louisiana Cajun RUB -mausteseoksella ja sekoita.
- Lado rieskalle Savuhilmajuustoa, kokonaisia tai halkaistuja Boltsi Morocco -pyöryköitä, sekä maustettua kesäkurpitsaa ja sieniä.
- Aseta rieska Air Fryeriin ja paahda 200 asteessa 4 minuuttia tai paahda kasvikset ja pyörykät pannulla tilkassa öljyä ja lado rieskalle.
- Viimeistele Poppamies Garlic majonen -vegaanisella majoneesilla ja Sriracha -chilikastikeella sekä tuoreilla mintunlehdillä.
Vastaa