Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Srirachaista Boltsi-rieskaa

Srirachaista Boltsi-rieskaa

20 min
2-4

Tämä simppeli chili valmistuu mainioista Boltsi-pyöryköistä. Appelsiini ja sriracha komppaavat pikanttia makumaailmaa. Rapeiksi paahdetut Penttilän pikkurieskat näyttävät taas, kuinka kotoinen peruna taipuu moneen. Tässä yksi viettelevän herkullinen potturieskataco lisää, olkaa niin hyvät!

Tämän reseptin takana on Chef Santeri Vuosara, kiitos Santeri!

Ainesosat

Työvaiheet

Tarjoiluun

  1. Kuullota hienonnettua sipulia öljytilkassa paistinpannulla hetki. Lisää hienonnettu valkosipuli, rub-mauste ja Boltsit. Paista vielä hetki.
  2. Lisää pannulle maissi, ketsuppi ja applsiinin mehu. Hauduta hetki, kunnes nesteestä on suurin osa haihtunut. Tarkista suolaisuus ja lisää tarvittaessa.
  3. Paahda Penttilän pikkurieskat rapeiksi. Päällystä Boltsi-chilillä. Viimeistele Poppamiehen Sriracha-kastikkeella ja korianterin lehdillä.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *