Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Osterivinokasvartaat

Osterivinokasvartaat

20 min
2

Kun osterivinokkaat pannaan vartaisiin, maustetaan kunnolla ja viimeistellään Poppamies Cherry Cola BBQ -kastikkeella, syntyy kasvisannos joka ei jää taka-alalle. Rapeaksi paistuva pinta, paahteinen kastike ja pinnalle ripaus seesamia – täydellinen lisuke, alkupala tai vaikka grillimenun kasviskunkku.

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Revi osterivinokkaat suurin piirtein samankokoisiksi paloiksi. Mausta ne Poppamies Shashlik & Kebab RUB -mausteseoksella ja pujota varrastikkuihin.
  2. Kuumenna pannu ja lisää öljy. Paista vartaita kuumalla pannulla noin 3 minuuttia per puoli, kunnes sienet saavat kunnolla väriä.
  3. Viimeisen minuutin aikana sudi päälle Poppamies Cherry & Cola BBQ -kastike. Anna kastikkeen karamellisoitua pintaan.
  4. Nosta vartaiden päälle seesaminsiemeniä ja silputtua persiljaa. Tarjoile heti.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *