Poppamiehen dippivartaat tehdään broilerista ja pyöritellään Poppamiehen Wing Sauce Medium -siipikastikkeella maustetussa taikinassa. Dippivartaat on kiva lisuke dippitarjottimelle tai pääruoaksi esimerkiksi kouruperunoiden kanssa. Erilaisia makumaailmoita saat, kun tarjoilet dippivartaiden kanssa majoneeseja ja kastikkeita! Erityisesti suosittelemme testaamaan Poppamiehen Blue Cheese Style -dippijauheesta tehtyä dippiä.
- 600 g broilerin filettä tai broilerin sisäfileitä
- 1 dl perunajauhoa
- 1 dl vehnäjauhoa
- 0,5 tl suola
- 1 dl Poppamies Wing Sauce Medium -siipikastike
- 0,5 dl vesi
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.Leikkaa broilerin fileet kukin kolmeksi suikaleeksi tai käytä broilerin sisäfileitä. Tee taikina sekoittamalla ensin kuivat aineet sekaisin. Lisää Poppamiehen Wing Sauce Medium -siipikastike ja vesi. Sekoita taikinaksi. Taikinan tulee olla liisterimäistä, että se pysyy broilerin pinnalla.
- Laita broilerit taikinakulhoon ja pyörittele niin, että broilerit ovat yltä päältä tahmaisessa taikinassa. Nostele pellille leivinpaperin päälle niin, että palat ovat irti toisistaan. Levitä tarvittaessa vielä broilerin paloille lisää taikinaa.
- Paista 200 asteisessa uunissa keskitasolla 10 minuuttia, käännä broilerit ja kypsennä vielä toiset 10 minuuttia. Elä kypsennä broilereita ylikypsäksi, sillä broilerista irtoava neste pehmentää taikinakuoren. Voit halutessasi vielä tikuttaa broilerit varrastikkuihin kypsennyksen jälkeen.
- Voit tarjoilla Poppamiehen Wing Sauce Medium -siipikastikkeella maustetut dippipalat sitruunalohkojen kera. Lempeän tulinen siipikastike tykkää sitruksen raikkaudesta ja kylkeen sopii esimerkiksi Poppamies Blue Cheese Style dippi.
Vastaa