Kun aikaa ei ole hukattavaksi, mutta maku ei saa kärsiä. Tämä srirachalla maustettu kanaruoka iskee suoraan ytimeen. Nopeasti pannulle, vähän riisiä kylkeen ja homma on paketissa. Arjen pikaruokaa, mutta paremmalla meiningillä.
Tarjoiluun
- Keitettyä valkoista riisiä
- Seesaminsiemeniä viimeistelyyn
- Leikkaa broilerinfilee halutessasi hieman ohuemmaksi tai kahteen osaan, jotta kypsyy tasaisemmin. Sekoita kulhossa öljy ja Poppamies Sriracha RUB, ja pyörittele broileri seoksessa kauttaaltaan.
- Kuumenna pannu keskilämmölle ja lisää tilkka öljyä. Paista kanaa noin 4 minuuttia per puoli, kunnes se saa kunnolla väriä ja on sisältä kypsää.
- Nosta kana hetkeksi sivuun ja anna vetäytyä pari minuuttia. Viipaloi tai tarjoile kokonaisena.
- Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja tarjoile höyryävän valkoisen riisin kanssa. Halutessasi voit lisätä myös kevätsipulia tai Poppamies Sriracha -chilikastiketta viimeistelyksi.
Vastaa