Poppamiehen tartarpihvi on varsinainen makujen ilotulitus suussa! Valmistat helposti pihvin eri osat etukäteen ja ne on helppo nostaa lautaselle juuri ennen ruokailua. Tästä annoksesta tulee herkulliset alkupalat neljälle ruokailijalle.
Sinapinsiemenkaviaari
- 2 rkl sinapinsiemeniä
- 4 dl vettä
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- 1 tl suolaa
- Tee ensin sinapinsiemenkaviaari. Mittaa aineet kattilaan ja lämmitä kiehuvaksi.
- Keitä miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia ja anna sitten jäähtyä liemessään.
- Nestettä ei pitäisi olla enää tässä vaiheessa juuri jäljellä ja siemenet ovat mukavasti pehmentyneet ja turvonneet.
- Leikkaa liha aivan pieneksi hakkeeksi, mausta Poppamies Habanero -chilikastikkeella, suolalla ja pippurilla. Laita jääkaappiin.
- Leikkaa sipuli ja suolakurkku pieneksi kuutioksi.
- Jaa liha neljään osaan ja asettele lautasille. Ensin liha, päälle sipulia, kapriksia ja suolakurkkua.
- Pursottele Poppamies Garlic majonen ja Poppamies American Classic Yellow sinappi annoksiin.
- Lisää vielä pieniä ryppäitä sinapinsiemen kaviaaria lihoille ja aseta varovasti päälle kananmunan keltuainen. Koristele vielä halutessasi yrteillä.
- Tarjoa paahdetun maalaisleivän tai vihersalaatin ja vinegretin kanssa. Nauti!
Vastaa