Kun annos alkaa pihvistä ja päättyy murskattuihin nachoihin, ollaan oikeilla jäljillä. Tämä salaatti ei ole pelkkä lisuke vaan täysi setti, jossa on makua, tekstuuria ja tulista fiilistä.
- Aloita paistamalla liha kuumassa öljyssä paistinpannulla. Paista sen verran, että lihan pinnat ruskistuvat. Mausta 0,5 tl suolaa ja mustapippurilla.
- Laita liha 140 asteiseen uuniin noin 10-12 minuutiksi. Aika riippuu lihan paksuudesta. Tavoittele sisälämpötilaa 54 astetta (medium). Nosta liha vetäytymään leikkuulaudalle noin 10 minuutiksi.
- Tällä välin valmista salaattipeti. Pilko salaattiainekset laakealle vadille. Valmista salaattikastike sekoittamalla creme fraiche ja Poppamies Chunky Salsa Dip Hot tai Medium ja mausta 0,5 tl suolaa.
- Siivuta liha sopiviksi annospaloiksi ja asettele salaattipedille.
- Viimeistele annos siivutetuilla jalapenoilla, chileillä ja hienonnetulla korianterilla.
- Murusta päälle nachoja ja tarjoile Poppamies Taco Topping Jalapeno & Cheddar Stylen ja Taco Sauce Lemon Jalapenon kanssa.
Vastaa