Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Valkosipuliset mozzarellatikut

Valkosipuliset mozzarellatikut

30 min + jäähdytys
2-4

Mozzarellatikut ovat klassinen naposteltava, mutta tässä versiossa mennään suoraan paremmalle puolelle. Juusto sulaa, pinta rouskuu ja makua riittää – kiitos Poppamies Dipmix Garlic with Herbs -dippijauheen, joka tuo panerointiin kunnolla ytyä. Dippinä toimii tietenkin Poppamies Garlic Majonen, joka tekee tästä setistä niin hyvän, että seuraava erä kannattaa laittaa heti perään.

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Leikkaa mozzarella noin sormenpaksuisiksi tikuiksi. Laita tikut hetkeksi pakkaseen (n. 30–60 min), jotta juusto ei sula liian nopeasti paistettaessa.
  2. Valmistele panerointikolmio: Laakealle lautaselle vehnäjauhot sekä Poppamies Garlic with Herbs -dippijauhe sekoitettuna. Toiseen lautaselle vispatut kananmunat. Kolmanteen pankojauhot.
  3. Paneroi tikut. Pyöritä ensin jauhoissa, kasta munaan ja lopuksi pyöritä pankojauhoissa. Painele kunnolla, jotta pinta tarttuu hyvin.
  4. Paista tikut: Uppopaistossa: kuumenna öljy 180 °C ja paista tikut kullanruskeiksi (n. 1-2 min per erä)
  5. Airfryerissa: suihkauta tikkujen pintaan hieman öljyä ja paista 200 °C noin 5-6 minuuttia, kunnes pinta on rapea
  6. Tarjoile heti kuumana yhdessä Poppamies Garlic Majosen kanssa. Viimeistele halutessasi persiljalla tai ripauksella chiliä.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *