Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Grillikanaa, mummonkurkut & kermaviilikastike

Grillikanaa, mummonkurkut & kermaviilikastike

40 min
4

Ainesosat

Työvaiheet

Grillikanaa

Mummonkurkut

  • 1/2 kurkkua
  • 1/2 pnt tilliä
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl Paladin aurinkokuivattua viikunaetikkaa

Kermaviilikastike

  • 2 sipulin vartta
  • 1/2 pnt rakuunaa
  • 2 rkl sinappia
  • 1 prk kermaviiliä
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl vastarouhittua mustapippuria
  1. Mausta rintafileet Poppamies Texas Beef RUB -mausteseoksella, lisää öljy ja hiero mausteet fileiden pintaan.
  2. Kuumenna muurikka avotulella kohtuullisen kuumaksi, poista pannulta kaikki karsta pois ja laske puhtaalle muurikalle rintafileet. Paista 2-3 minuuttia puoleltaan ja nosta fileet sitten folioon 10 minuutiksi.
  3. Leikkaa fileet vasta ennen tarjoilua.
  4. Paistopinta saa olla kohtuullisen tumma, jotta broileri maistuu paistetulle.
  5. Leikkaa tilli pieneksi silpuksi ja laita kulhoon.
  6. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi ja puristele kurkkuviipaleita hetki sokerin kanssa, jotta ne mehustuvat.
  7. Lisää sokeri. Laita kurkkuviipaleet sitten kulhoon tillin kanssa.
  8. Lisää joukkoon viikunabalsamico ja sekoita. Nosta kylmään ennen tarjoilua.
  9. Leikkaa rakuuna ja sipulin varret pieneksi ja siirrä ne kulhoon.
  10. Lisää sinappi, mustapippuri, sokeri ja kermaviili.
  11. Sekoita hyvin ja nosta kylmään.
  12. Tarjoile grilliruoan lisäkkeenä tai vaikka salaatinkastikkeena.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *