Halloumi on yksi suosituimpia grillattavia juustoja ja se sopii todella hyvin yhteen vesimelonin kanssa. Grillattuna vartaissa ja valeltuna Poppamiehen Classic BBQ Saucella ne muodostavat mahtavan täytteen esimerkiksi tacoille!
- Kuutioi vesimeloni ja halloumi n. 2–3 sentin paloiksi. Halloumin leikkaamisessa saa olla tarkkana, että se ei murene. Useissa halloumipakkauksessa on kaksi juustoa painettuna yhteen – ne kannattaa erottaa toisistaan ennen leikkaamista.
- Pujota meloni ja halloumi vuorotellen vartaisiin ja grillaa keskilämpöisessä grillissä välillä käännellen. Kun halloumi alkaa olemaan valmis, valele vartaat kevyesti Poppamies Classic BBQ -grillikastikkeella.
- Voit pilkkoa vesimeloneja ja halloumeja vielä hieman pienemmiksi grillauksen jälkeen. Täytä tacot halloumilla, vesimelonilla, pikkelöidyllä punasipulilla, sekä korianterin lehdillä.
- Lisää päälle vielä Poppamies Sriracha Majosta. Nauti kuumassa kesäsäässä!
Vastaa