Tämä hyyyyytävä piirakka kätkee reippaasti makua ja potkua suoltensa mutkiin, nimittäin Poppamiehen mahtava Scotch Bonnet-chilikastike säväyttää hedelmäisen pirteällä maullaan hurjimmissakin Halloween-juhlissa!
- Keitä riisi kypsäksi ohjeen mukaan.
- Laita voi pannulle, lisää sipuli ja paista noin minuuti ajan. Lisää jauheliha ja paistele kypsäksi rikkoen jauhelihaa mahdollisimman murusiksi.
- Laske lämpö ja lisää Poppamies Garlic RUB -mausteseos ja Poppamies Scotch Bonnet-chilikastike. Paistele vielä muutama minuutti käännellen mausteet lihaan joukkoon.
- Yhdistä liha riisiin tasaisesti ja jäähdytä.
- Kauli taikinat kahdeksi noin 24 cm leveäksi ja mahdollisimman pitkäksi levyksi.
- Leikkaa pituussuunnassaan kolmeksi pitkäksi levyksi. Painele jokaisen levyn pohjalle keskelle pituussuunnassa sormella kapea ”oja”. Täytä oja reilun kahden setin leveydellä jauheliha-riisiseoksella.
- Voitele levyn toinen reuna munalla ja nosta sitten varovasti putkeksi toinen reuna lihamassan yli voidellulle pinnalle.
- Nosta putki varovasti uunipellille suolen tapaisille mutkille. Jatka näin kaikille levyille. Nostele muutama yhtymäkohta ”avohaavoiksi”. Voitele taikina munalla ja lisää hieman täytettä ”avohaavoille”.
- Paista 225 asteessa 18 minuuttia. Tee Poppamies Habaneroketsupilla veriroiskeita suolten pinnoille. Tarjoa lämpimänä.
Vastaa