Etusivu / Reseptit / Lisukkeet / Karamelisoitu Punasipuli

Karamelisoitu Punasipuli

yön yli

Ravintoloista tuttu lisuke saa nyt Poppamiehen kosketuksen ja lähtee aivan uudelle tasolle. Käytä leivillä, purilaisissa, tex mex:ssä, street foodissa yms.

Ainesosat

Työvaiheet

  • 0,75 dl sokeri
  • 3 rkl siiderietikka
  • 3 rkl balsamico
  • 2 punasipulia
  • 2 rkl Poppamies Habanero -chilikastiketta
  • tilkka rypsiöljyä
  1. Kuori punasipulit, leikkaa halki ja siivuta (oman maun mukaan voi kuutioidakin). Pienennä myös habaneroviipaleita pienemmiksi.
  2. Lämmitä pieni kattila öljytilkan kera, lisää punasipulit, kuullota 1-2 minuuttia ja lisää loput aineet. Anna hautua hiljalleen kuplien n. 10-15 minuuttia. Jäähdytä ja anna tekeytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *