Valmistaudu parhaaseen kalatacoon ever! 🙂
Hyvät tacot vaativat aina pientä panostusta lisukkeisiin mutta se on kyllä vaivan arvoista ja samat kastikkeet / salsat toimivat mahtavasti kaikelle muullekin tex mex- tai grilliruoalle.
Paneroitu kuha
Mangosalsa
- 1 mango
- 1 sipuli
- 1 kourallinen korianteria
- 1 limen mehu ja kuori raastettuna
- 2 rkl Poppamies Scotch Bonnet -chilikastiketta
- 1 rkl ruokosokeria
Maustettu ranskankerma
- 1 prk (n. 200g) ranskankermaa
- 2 rkl Poppamies Aged Jalapeno -chilikastiketta
- 1 limen mehu ja kuori raastettuna
- 1 tl ruokosokeria (valinnainen)
- Kuutioi kulhoon mango, sipuli, korianteri, raasta limen kuoren vihreä osa sekä purista mehut. Lisää 1 rkl ruokosokeria ja 2 rkl Poppamies Scotch Bonnet -chilikastiketta, sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan.
- Sekoita kulhoon ranskankerma, Poppamies Aged Jalapeno -chilikastike sekä raasta limen kuoren vihreä osa ja purista mehut. Lisää myös 1 tl ruokosokeria, tai oman maun mukaan. Laita myös jääkaappiin maustumaan.
- Sekoita lautasella tasaisesti 1 osa Poppamies Louisiana Cajun RUB ja 2 osaa korppujauhoa. Eli esim 2 rkl Louisiana Cajun RUBia ja 4 rkl korppujauhoa.
- Leikkaa kuhafileestä pari senttiä leveitä viipaleita ja pyöritä kauttaaltaan jauhoseoksessa. Paista tai grillaa pannulla reilussa voissa kunnes niissä on kauniin ruskea ja rapea pinta.
- Aseta rapeat kuhafilepalat pienen tortillalätyn päälle ja kaveriksi mangosalsa sekä maustettu ranskankerma. Nauti!
Vastaa