Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

Louisiana Cajun -ravunpyrstöt & chorizo fried rice

40 min
2

Tässä rapuherkussa maistuu syvä etelä! Poppamies Louisiana Cajun Rub maustaa ravunpyrstöt sekä niiden kera tarjoiltavan, chorizolla aateloidun paistetun riisin. Herkullisen maustevoin voit valmistaa mainiosti jo etukäteen, vaikka pari päivää aikaisemmin, ja jättää jääkaappiin odottamaan käyttöä. Poppamies Roasted garlic -majoneesi on mitä sopivin kaveri tälle ruoalle!

Ainesosat

Työvaiheet

Paistettu riisi

  • 200 g chorizo-makkaraa
  • 1 iso sipuli
  • 1 punainen paprika
  • 10 cm varsiselleriä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tuore chili
  • 6–8 dl kypsää riisiä
  • 1 rkl Poppamies Louisiana Cajun RUB -mausteseosta
  • (suolaa)
  1. Sulata ravut (mieluiten jääkaapissa yön yli tai siivilässä juoksevan kylmän veden alla) ja valuta ne siivilässä aivan kuiviksi.
  2. Sulata voi pienessä kattilassa. Ota pois levyltä ja sekoita joukkoon Poppamies Louisiana Cajun rub. Jätä maustumaan.
  3. Hienonna paistettua riisiä varten chorizo, sipuli, paprika, selleri, valkosipuli sekä chili.
  4. Paista niitä hetki pannulla. Lisää sitten riisi sekä RUB-mauste, ja jatka paistamista koko ajan rauhallisesti käännellen, kunnes riisi on saanut hieman paistopintaa. Maista, ja lisää tarvittaessa suolaa.
  5. Lämmitä valmistamasi maustevoi. Ota kattila pois pannulta, ja sekoita joukkon ravut.
  6. Tarjoile ravut paistetun riisin kera. Viimeistele herkku Poppamies Smoky Aioli -majoneesilla tai muulla haluamallasi Poppamiehen majoneesilla.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *