Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Mausteinen seitan-perunasalaatti

Mausteinen seitan-perunasalaatti

40 min
8

Ainesosat

Työvaiheet

  • n. 1 kg perunaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl valkosipulijauhetta
  • 2 tl savupaprikaa
  • suolaa
  • pippuria
  • 150 g Vegem Multitalentti seitansuikaletta
  • 1 tlk kidneypapuja suolaliemessä
  • puolikas pieni punasipuli silppuna
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • 50 g aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
  • puoli nippua tuoretta persiljaa silputtuna

Kastike

Koristeluun

  • retiisiä ohuina viipaleina
  • persiljaa
  1. Pilko perunat kuorineen noin kahden sentin kuutioiksi. Pyörittele oliiviöljyssä ja mausteissa ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, tai kunnes perunat ovat kypsiä ja kullanruskeita. Anna jäähtyä.
  2. Paista seitansuikaleita hetki pannulla pienessä määrässä öljyä. Huuhtele pavut.
  3. Sekoita kulhossa kastiketta varten oliiviöljy, Poppamies American Classic Yellow sinappi, Poppamies Sriracha majonen, suola ja sokeri. Kääntele sekaan muut ainekset, perunat viimeisenä.
  4. Koristele retiisiviipaleilla ja persiljalla.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *