Etusivu / Reseptit / Alkuruoat / Paahdettu Valkosipulipatonki

Paahdettu Valkosipulipatonki

10 min

Tästä ei resepti paljon helpotu. Tarvitset vain voita, Poppamiehen Garlic RUB -maustetta ja esipaistettua patonkia. Esipaistettu patonki sopii tähän tarkoitukseen kuin nenä päähän.

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Sekoita keskenään huoneenlämmössä pehmennyt 50 grammaa voita ja 1,5 rkl Poppamies Garlic RUB -maustetta. Jos haluat voimakkaamman valkosipulin niin lisää maustesekoituksen määrää.
  2. Leikkaa esipaistettu patonki n. 2 cm paksuiksi paloiksi ja kuumenna pannu keskilämpöiseksi (liian kuumalla valkosipuli palaa).
  3. Lisää pannulle valkosipulivoita ja kun voi on sulanut ja vähän tirisee, lisää patonkipaloja pannulle.
  4. Kääntele pannua tai liikuta paloja niin, että kaikkiin tarttuu valkosipulivoita ja paista molemmin puolin ruskeaksi, tämä vie keskilämmöllä n. 1-2 minuuttia per puoli.
  5. Lisää valkosipulivoita pannulle aina kun se alkaa loppumaan ja laitat uusia paloja paistettavaksi.
  6. Tarjoile juustojen tai ruoan lisäkkeenä. Samaa valkosipulivoita voit käyttää myös lämpimiin leipiin uunissa.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *