Mikä ihmeen lihakarkki? No katsokaas kun mikään ei ole parempaa kuin pekoni. Paitsi pekoniin kääritty broileri – ja vieläpä Poppamiehen suloisella ja makealla Smoky Applella glaseerattu pekoniin kääritty broileri. Se on lihakarkkia parhaimmillaan! Vielä kun dippaat nämä karkit Poppamiehen Smoky Aioli majoseen, niin eipä paremmasta väliä!
- Ota broilerin sisäfileet huoneenlämpöön ja mausta ne Poppamiehen Louisiana Cajun RUB -mausteella. Käy sytyttämässä grilli tai laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Kääri maustetut broilerin sisäfileet jokainen yksittäin pekoniin.
- Aseta pekonit grilliin suoralle tulelle keskilämmölle tai leivinpaperille uunipellille. Grillaa tai paista uunissa noin 10 minuuttia, että pekoni saa jo väriä ja broileri kypsyy. Valele Poppamiehen Smoky Apple BBQ Sauce -kastikkeella paloja ja grillaa vielä käännellen paloja niin, että pinta karamellisoituu. Kokonaisuudessaan aikaa menee noin 15 minuuttia. Broileri on kypsää, kun sisälämpötila on 75 astetta.
- Asettele pekonibroilerikarkit tarjolle ja dippaa karkkeja Poppamiehen Smoky Aioli majoneesiin!
Vastaa