Näillä maukkailla possuvartailla teet kesän parhaat grillijuhlat! Vartaat voit tarjota kesäisen salaatin kyljessä, tai sujauttaa grillatun pitaleivän sisään vihreän, rapean salaatin ja Poppamiehen herkullisen BBQ Majoneesin kanssa.
Lisäksi tarvitset
- 8 kpl grillivartaita
- Sudin
- Leikkaa kassler noin 2 x 2 cm kuutioiksi. Laita kuutiot maustumaan kulhoon Poppamies Texas Beef RUB -mausteseoksen kanssa. Pyörittele maustetta kunnolla lihan kaikille pinnoille. Anna maustua grillin lämpiämisen ajan. Mikäli käytät puisia grillivartaita, laita vartaat likoamaan veteen.
- Esilämmitä grilli 200 asteeseen epäsuoralle lämmölle.
- Leikkaa paprika 2 x 2 cm palasiksi. Kuori salottisipulit. Pujota liha ja kasvikset vuorotellen vartaisiin.
- Aseta vartaat grilliin suoralle lämmölle ja grillaa noin minuutti per vartaan sivu, ja siirrä sitten vartaat epäsuoralle lämmölle. Sivele vartaille Poppamies Smoky Apple BBQ -grillikastiketta ja grillaa muutama minuutti. Käännä sitten vartaat ja sivele jälleen Poppamies Smoky Apple BBQ Sauce-grillikastiketta. Jatka näin vielä kymmenisen minuuttia, kunnes liha on kypsää.
- Grillaa pitaleipiä suoralla lämmöllä minuutin ajan, käännä ja grillaa myös toiselta puolelta noin minuutin ajan.
- Tarjoa vartaat ja pitaleivät lämpiminä Poppamiehen Barbeque majosen kanssa. Nauti!
Vastaa