Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Poppamiehen Rocoto-jättiraputacot

Poppamiehen Rocoto-jättiraputacot

30 min
2

Hieman juhlallisemman tacoillan kruunaa nämä Rocoto-öljyssä paistetut jättiravun pyrstöillä täytetyt tacot raikkaan herkullisen inkivääricoleslawn kanssa.

Ainesosat

Työvaiheet

Inkivääricoleslaw

  • 2 dl raastettua valkokaalia
  • parin sentin kokoinen pala tuoretta inkivääriä hienoksi raastettuna
  • ½ punasipulia ohueksi siivutettuna
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl Poppamies Rocoto -chilikastiketta
  • 1 rkl Poppamies The Sauce Sweet Chili -maustekastiketta
  • tuoretta korianteria pieneksi silputtuna
  1. Tee ensin inkivääricoleslaw sekoittamalla kaikki aineet hyvin sekaisin. Laita jääkaappiin odottamaan tacojen kasaamista.
  2. Sekoita ruokaöljy ja Poppamies Rocoto -chilikastiketta, ja laita kuumalle paistinpannulle. Paista jättiravunpyrstöt kypsiksi.
  3. Paista tacokuoret kuivalla, kuumalla pannulla noin puoli minuuttia per puoli.
  4. Kokoa tacot laittamalla tacokuorille ensin inkivääricolea, sitten jättiravunpyrstöjä ja purista päälle Poppamies Smoky Aioli majosta. Nauti!

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *