Hieman juhlallisemman tacoillan kruunaa nämä Rocoto-öljyssä paistetut jättiravun pyrstöillä täytetyt tacot raikkaan herkullisen inkivääricoleslawn kanssa.
Inkivääricoleslaw
- 2 dl raastettua valkokaalia
- parin sentin kokoinen pala tuoretta inkivääriä hienoksi raastettuna
- ½ punasipulia ohueksi siivutettuna
- 1 tl suolaa
- 1 rkl Poppamies Rocoto -chilikastiketta
- 1 rkl Poppamies The Sauce Sweet Chili -maustekastiketta
- tuoretta korianteria pieneksi silputtuna
- Tee ensin inkivääricoleslaw sekoittamalla kaikki aineet hyvin sekaisin. Laita jääkaappiin odottamaan tacojen kasaamista.
- Sekoita ruokaöljy ja Poppamies Rocoto -chilikastiketta, ja laita kuumalle paistinpannulle. Paista jättiravunpyrstöt kypsiksi.
- Paista tacokuoret kuivalla, kuumalla pannulla noin puoli minuuttia per puoli.
- Kokoa tacot laittamalla tacokuorille ensin inkivääricolea, sitten jättiravunpyrstöjä ja purista päälle Poppamies Smoky Aioli majosta. Nauti!
Vastaa