Etusivu / Reseptit / Lisukkeet / Poppamiehen savujuusto

Poppamiehen savujuusto

Tykkäätkö savujuustosta yhtä paljon kuin Poppamies? Olisko kiva, jos voisit tehdä sitä helposti omassa keittiössäsi? No mutta, sehän kävi hyvin, nääs Poppamiehen Liquid Smoke hickory -savuaromilla teet herkullisen savujuuston näppärästi kotikonstein!

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Sivele sudilla tasainen kerros Poppamies Liquid Smoke savuaromia juuston pintaan. Sulje sivelty juusto ilmatiiviiseen rasiaan maustumaan vuorokaudeksi.
  2. Kuivaa juuston pinta, leikkaa siivuiksi ja nauti!
  3. Mitä isompi pala sinulla on juustoa, sitä miedompana savu maistuu lopputuloksessa, joten voit vaikka paloitella suuren juuston pienempiin paloihin, mikäli haluat siihen vahvemman savun maun.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *