Italiansalaatti tuo niin paljon mahtavia muistoja mieleen! Poppamiehen Garlic Majosella ja Pekonisuolalla maustetulla tofulla loihdit tämän retroherkun maut uudelleen nyt myös vegaanisesti!
- 250 g maustamatonta tofua
- 1/2 dl rypsiöljyä
- 1 rkl Poppamies Pekonin makuinen -mausteseosta
- 2 dl herneitä
- 1 porkkana
- 200 g La Molisana Spaghetto Quadrato
- 2 keskikokoista suolakurkkua
- 1 Granny Smith omena
- 1 prk Poppamies Garlic Majosta
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- Keitä tofua vedessä noin minuutin ajan, ota pois vedestä ja kuutioi pieneksi. Laita kuutiot kulhoon öljyn ja Poppamies Pekonin makuisen kanssa ja marinoi vähintään puoli tuntia. Kaada tofu marinadissaan kuumalle pannulle ja paista rapea pinta tofuun, jäähdytä.
- Katkaise spaghetti pienemmiksi paloiksi, keitä ohjeen mukaan, valuta kypsä spagetti ja huuhtele kylmällä vedellä.
- Keitä porkkanaa viitisen minuuttia, jäähdytä ja leikkaa noin spagetin kokoisiksi tikuiksi.
- Kuutioi omena ja suolakurkku.
- Sekoita kaikki aineet kulhossa Poppamies Garlic Majosen kanssa sekaisin. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Vinkki: jos et halua versiosta vegaanista, korvaa tofu kinkkusuikaleilla.
Vastaa