Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Poppamies Fried Chicken – PFC

Poppamies Fried Chicken – PFC

7h
6

Tämän parempaa Fried Chickenia ei löydy edes Kentuckysta!

Ainesosat

Työvaiheet

Fried chicken

Blue Cheese dip

Garlic RUB dip

Wing Sauce dip

Fried chicken

  1. Upota broilerin luuttomat reisipalat kirnupiimään vähintään kuudeksi tunniksi, mielellään yön yli.
  2. Sekoita 4 osaa vehnäjauhoja, 1 osa korppujauhoja, 2 osaa Poppamies Louisiana Cajun RUB -mausteseosta ja 1 osa Poppamies Burgers & Ribs RUB -mausteseosta keskenään kulhossa.
  3. Pyörittele kananpalat huolellisesti jauho-mausteseoksessa niin, että seosta on varmasti riittävästi ympäri kanaa.
  4. Laita reisipalat rasvakeittimeen, ja keitä n. 9 minuuttia 180° öljyssä.
  5. Anna kanojen vetäytyä n. 5 minuuttia ritilän päällä niin että ylimääräinen rasva valuu pois. Nauti erilaisten dippien kera!

Dipit

  1. Blue Cheese dip: Sekoita puoli pussia Blue Cheese Style Dipmix -jauhetta yhteen kermaviilipurkkiin ja anna maustua viileässä.
  2. Garlic RUB dip: Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa tunnin tai jopa yön yli.
  3. Wing Sauce dip: Kaada kerros kermaviiliä dippikippoon ja kerros siipikastiketta päälle. Älä sekoita, ainekset sekoittuvat kyllä dipatessa!

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *